Ons team

Ben jij enthousiast over een vacature? Of wil je meer weten over onze medewerkers? Onderstaand tref je onze medewerkers.

Kim

Bij mij kan je terecht voor een baan in de technische branche. Door mijn jarenlange ervaring in het bemiddelen van technici heb ik al meer dan 500 matches kunnen genereren. Ik heb een groot netwerk opgebouwd met technische klanten, daarom weet ik altijd wel een goed plekje voor jou te vinden. Ook technische organisaties kunnen bij mij terecht. Ik breng je graag in contact met onze technische kandidaten. 

Megan

Ik help werkzoekenden in de autobranche en keukenbranche bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Daarnaast help ik ook verschillende bedrijven aan een geschikte kandidaat. Wanneer je op zoekt bent naar een nieuwe baan, neem dan contact met mij op! Ik breng je graag in contact met verschillende bedrijven in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Claudia

De administratie valt onder mijn verantwoording. Ik heb dagelijks contact met onze medewerkers. Bij mij kan je terecht met vragen over gewerkte uren, ziekmeldingen, vakantiedagen, auto’s & werkkleding etc. Mijn baan is erg veelzijdig, maar dat maakt het ook erg leuk. 
Ook heb ik contact met onze opdrachtgevers over de gewerkte uren van onze medewerkers.

Jessica

Naast het volgen van de HBO opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement werk ik parttime bij Mars Services als Junior Recruiter. Ik spring in waar nodig, dit maakt mijn bijbaan bij Mars Services extra leuk omdat ik hierdoor afwisselde werkzaamheden uitvoer. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact met mij op. Ik kijk met mijn frisse blik graag met je mee tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan.