Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een nieuwe stap in je carrière? We helpen jou hier graag bij. We zijn gespecialiseerd in het inzetten van deskundig personeel in verschillende beroepssectoren. We bieden je een baan met uitstekende voorwaarden en toekomstperspectief! 

We zijn ervan overtuigd dat je plezier moet hebben in je werk. Daarom houden wij naast de harde eisen als opleiding en werkervaring ook rekening met factoren zoals cultuur, persoonlijk ontwikkelingsplan, ambitie en andere belangrijke wensen van onze kandidaat. In een intakegesprek nemen we samen met jou je wensen door. Indien we een passende vacature hebben, bepaal jij of je voorgesteld wilt worden. Uiteraard word je op de hoogte gehouden over de voortgang van de procedure. 

Onze branches

Elektrotechniek

Ben jij elektrotechnisch onderlegd en op zoek naar een nieuwe baan? Onze core business is het bemiddelen van elektrotechnisch personeel. Je kan bij ons terecht als starter tot projectleider. Wij helpen je bij het vinden van een nieuwe baan in jouw eigen regio!

Installatietechniek

Ook bemiddelen wij in de installatietechniek. Heb jij ervaring met het aansluiten en onderhouden van CV ketels?
Of ben jij een loodgieter in hart en nieren? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende uitdaging. 

Retail branche

Ook zijn wij werkzaam in de retail branche. Ben jij opzoek naar een leuke baan in de retail? Dan zit je bij ons op het juiste adres! 
Van keukenverkoper tot keukenmonteur. Van sanitair verkoper tot sanitair monteur. Bekijk onze vacatures voor meer informatie.

Kantoorpersoneel

Voor onze technische klanten zoeken wij regelmatig  kantoorpersoneel. Vacatures als planner, administratief medewerker, receptie medewerker & commercieel medewerker binnendienst staan regelmatig bij ons open.  

Onze contractvormen

Uitzenden

Wil jij projectmatig aan de slag en de mooiste projecten voor het uitkiezen hebben? Dan is werken op uitzendbasis voor jou een goede basis.

Detacheren

Samen met jou zoeken we naar een baan waarbij je vastigheid krijgt met als doel dat je na een periode wordt overgenomen. Ook kan je ervoor kiezen bij ons te blijven werken op detacheringsbasis.

Werving & selectie

Samen met jou zoeken we naar een baan waarbij je direct in dienst treedt bij het bedrijf zelf.

Opdrachtgevers

Personeel zoeken en vinden is een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. We vinden dat bedrijven zich moeten bezighouden met hetgeen waar zij goed in zijn. Mars Services doet dat ook. Voor onze opdrachtgevers, welteverstaan. Met het juiste netwerk is goed personeel zo gevonden. Wij kunnen jou dat netwerk bieden.

Meteen goed personeel
Mars Services vindt goed en betrouwbaar personeel voor uw organisatie. Een vacature onderbrengen bij ons biedt uw organisatie de zekerheid van een goed vooronderzoek en presentatie van uitsluitend capabele kandidaten.  Bespaar dus op de kosten van uitgebreide sollicitatiegesprekken en dure advertenties.

Uitzenden of detacheren
Ervaart uw organisatie een piek in de productie?  Wensen jullie tijdelijk extra personeel in te zetten? Mars Services is een expert in het oplossen van flexibele vraagstukken. Bij detachering treedt de kandidaat niet in dienst van de opdrachtgever. De uurtarieven zijn afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.

Werving & selectie
Wanneer er wordt gekozen om -een door Mars Services geselecteerde kandidaat- direct in dienst te nemen, dan hanteren we een zoekopdrachtfee die afhankelijk is van het bruto jaarsalaris.

Voordelen:
– Direct goed personeel op de juiste plek;
– Indien nodig PBM’s en gereedschap;
– NEN 4400-1;
– CAO ABU of NBBU;
– VCU.